FabSchool herfst 2017

FabSchool

Zelf ontwerpen, bouwen, creatief aan de slag en nieuwe technologie ontdekken

Leren door te maken is het centrale uitgangspunt in FabSchool. Je werkt in ons Fablab met hoofd, hart en handen.

Een cursus FabSchool duurt drie maanden: twaalf woensdagmiddagen achter elkaar werk je aan een maakproject, binnen een gezamenlijk thema. Je kiest zelf wat je wilt maken, of je dat alleen doet of samen, en hoe je het wilt aanpakken. Zowel kinderen die nog geen ervaring hebben in het Fablab, als de kinderen die al eerder aan FabSchool hebben meegedaan, kunnen iets nieuws leren en maken. Na drie maanden ronden we een thema af, en kinderen die daarna door willen gaan kunnen zich inschrijven voor het volgende thema.

Wie kunnen er meedoen?
Kinderen van 10 t/m 14 jaar oud kunnen meedoen aan FabSchool.
FabSchool is bedoeld voor kinderen uit het Stadsdeel Centrum.

Geef je hier op