Lego AR Studio

LEGO-ARkit

Zin om met Lego aan de slag te gaan? Het kan nu ook op een interactieve manier met je iPhone of iPad. De nieuwe app Lego AR Studio is nu beschikbaar en laat je virtuele en echte bouwsels combineren. De app is exclusief voor iOS.

Lego AR Studio gebruikt het ARKit-framework van iOS 11 om virtuele werelden om je bouwsels met echte actie te mixen. De app ondersteunt zes populaire bouwsets, waaronder Lego City en Lego Ninjango.

Tijdens het gebruik van Lego AR Studio kun je foto’s maken en video’s opnemen. De app werkt met iOS 11 en vereist een iPhone 6s, SE of nieuwer. Het werkt ook met de iPad 5 (2017) of de iPad Pro (alle modellen). Momenteel ondersteunt de app zes sets, maar de komende weken zullen steeds nieuwe toegevoegd worden. Deze kun je momenteel gebruiken:

  • LEGO City politiebureau – 60047
  • LEGO City vrachttrein – 60052
  • LEGO City brandweerkazerne – 60110
  • LEGO Ninjago De groene NRG draak – 70593
  • LEGO Ninjago Aarschokmecha – 70632
  • LEGO Ninjago Destiny’s Bounty – 70618