FabSchool: het vervolg

De FabSchool cursussen in de Waag zijn na vier jaar beeïndigd, maar in de nieuwe Maakplaatsen van de OBA in Amsterdam blijven we actief! We bedenken leuke nieuwe maakprojecten en delen die vanaf nu op een nieuwe plek: makerbox.waag.org.

FabSchool bij de Maakplaats 021 in Amsterdam
Het FabSchool-programma bij de Maakplaatsen van de OBA maakt je wegwijs in de wereld van creativiteit en digitale fabricage. Samen met de Maakplaats-coaches ga je aan de slag met de 3D-printer, lasercutter en vinylsnijder.

Programma
Elke vrijdag, 15.00 – 17.00 uur, bij OBA Slotermeer en OBA Waterlandplein, OBA Reigersbos. Vooraf aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, open inloop (vol is vol). Kijk voor het programma van de OBA Maakplaatsen in de agenda. Deel je creaties online met #maakplaats021.

Voor wie?
FabSchool is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar.

maakplaats021.nl